building brands.

Door het bouwen van geavanceerde en innoverende digitale ervaringen brengen wij een merk tot leven. Een merk moet overal en altijd kunnen opschalen, preseteren en leveren op de momenten die het meest belangrijk zijn.

Don't build a faster horse.

Er wordt beweerd dat Henry Ford ooit zei: "Als ik mensen had gevraagd wat ze wilden, zouden ze snellere paarden hebben gezegd." Een motto dat leeft en ademt in het DNA van onze gracious developers en designers. Innovatie wordt niet gedreven door de eis van de massa, maar door de ideeën van enkelen.

Gracious streeft ernaar om deze awesome enkeling hierbij te helpen. Niet door voor de hand liggende oplossingen aan te bieden, maar door de bouwstenen aan te reiken die nodig zijn om toekomstige ideeën te bewerkstelligen.

Onze full-stack-engineers worden gerekruteerd vanwege hun platformonafhankelijke gedachtegang. Ze ontwikkelen open-source en software-agnostische applicaties met behulp van de nieuwste technologieën, waarbij niet het gebruiksgemak van het platform centraal staat, maar het meest geschikte platform voor jouw oplossing.

Divide and conquer.

Geen fragile monolithische monsters meer! Bij gracious bouwen we om betere prestatie en schaalbaarheid te realiseren. Dit betekent dat we afstand nemen van afzonderlijke applicaties, maar in plaats daarvan een ecosysteem van microservices samenstellen dat kostenefficiënt, gemakkelijk schaalbaar, flexibel in gebruik en sneller te ontwikkelen is.

Een agile scrum benadering garandeerd tijdens het continue inzetten van developers dat we ons snel en vaak moeiteloos kunnen ontwikkelen en inzetten in kleine, maar belangrijke releases, die zorgen voor de voortdurende werking van jouw kritieke bedrijfsapplicaties.

An edge for e-commerce.

Het bedienen van de grootste e-commerce merken in de Benelux heeft ons meer dan een decennium aan ervaring in het visualiseren, verkopen en promoten van goederen in een omnichannel-wereld gegeven. Onze gecertificeerde Magento ingenieurs helpen ons met het vormgeven van de nieuwste innovaties binnen de omnichannel-samenleving.

An agile approach...

Gracious is voorstander van de agile scrum-methodiek. Deze methodiek is erop gericht grote zakelijke vereisten in kleine behapbare stukjes te snijden die op hun beurt één voor één worden ontwikkeld en vrijgegeven in een beheersbaar en herhalend proces.

Service visual

planning

Agile werken is tweerichtingsverkeer. De backlog en de sprints worden ingevuld vanuit een gezamenlijke inspanning tussen de klant en ontwikkelaars."

sprint

Met behulp van een dagelijkse en tweewekelijkse scrumsessie vult het sprintteam alle user stories voor de huidige sprint in.

continuous deployment

Met onze geautomatiseerde deployment cyclus worden functionaliteiten opgeleverd, getest en uitgebracht zonder aanzienlijke impact op het bedrijf.

analyze & optimize

Met behulp van onze devops toolkit kunnen we continu inzichten verzamelen die ons op hun beurt helpen bij het optimaliseren van de volgende sprint en release.

Visual tablets

Our services.

Wij transformeren merken door de volgende drie overkoepelende disciplines.

digital experiences.

 • Creative engineering
 • Campaigning
 • Web based gaming
 • High fidelity prototyping
 • Conversion optimization
 • Conversational experiences

engineering.

 • Software architecture
 • E-commerce platforms
 • Enterprise systems
 • Mobile apps
 • Data processing & engineering
 • System Integration
 • Machine learning
 • Mixed/Virtual Realities

managed services.

 • Managed cloud hosting
 • DevOps
 • Continuous deployment
 • Google Cloud
 • Docker & Kubernetes
 • Performance monitoring
 • Autoscaling
 • Emergency support

creative cases.

Mr. Fillet
Een B2B-dienst toegankelijk maken voor een breder publiek. Bereikt door een complete rebranding, nieuwe productfotografie en website-revisie. Mr.Fillet biedt nu een smakelijker leven door hun handgefileerde kip gemakkelijk verkrijgbaar te maken. Kip die door aandacht schoner, frisser en lekkerder is en dezelfde dag nog bezorgd wordt. Watch case

creative cases.

PRAZ
In slechts vier maanden tijd een volledige rebranding, een next level website én een campagne commercial. Dat is impressive, of zoals wij het zeggen: imPRAZive! Ontdek hoe Muscle Meals transformeerde tot PRAZ; hét sportmerk dat elke lifestyle compleet maakt met smaakvolle en gevarieerde maaltijden. Watch case

creative cases.

Trunkrs
How we applied an effective branding and marketing strategy combined with a next level website to generate quality leads. Creating the ultimate customer experience in same & next day delivery. For a B2C and B2B audience. Watch case

creative cases.

Warmteservice
Ook dit jaar hebben wij de crossmediale voorjaarscampagne van Warmteservice geproduceerd. Met als hoofddoel: top-of-mind blijven bij alle installateurs in Nederland. Deze keer gericht op de connectie die ontstaat tussen medewerkers en klanten. Ontdek hoe passie en plezier perfect samenkomen en resulteert in een krachtige en oprechte campagne. Van video, tot radio, tot OOH en meer. Watch case

creative cases.

Expert
Voice is the new chatbot making customer interactions even more human. By simply speaking, it makes it more easy to interact with their favorite brands or get the information they need. We’ve created a voice application for Expert. With Voice they hope to give their shoppers the ultimate customer experience. Watch case

Development team.

Wij ontwerpen niet voor jou of jouw organisatie. Wij ontwerpen voor je uiteindelijke klant en/of doelgroep! Maak kennis met ons designteam.

Yuraymar Stewart
Front-end Developer
Pepijn Blom
Back-End Developer
Jordi Jonkergouw
Front-end Developer
Jonathan Kabuta
Front-end Developer
Jim van der Veen
Front-end Developer
Chesney Buitendijk
Front-end Developer
Suraj Sanchit
CXO
Nizar Amlal
Q/A Tester
get in touch.
let’s grab a cup of coffee.

We love to share our knowledge, stay up to date with our weekly graceful insights newsletter.