creating brands.

Wij vertellen digitale verhalen, we creëren en verbeteren jouw geweldige merk- en klantbeleving door een mensgerichte benadering. Kom langs voor een kop koffie en laten we praten over hoe we jouw merk en ideeën waardevoller kunnen maken.

Storytelling matters.

Wij omarmen concepten die emotie en reactie oproepen; verhalen met impact. Wij zijn van mening dat een goede website, app of campagne moet verrassen. Om dit te bereiken gebruiken we doordachte conceptuele en visuele designs om klanten aan te trekken en te converteren. Dit omdat een goed design de klanttevredenheid en loyaliteit verhoogt door interactie met een product of dienst. Bekijk ons werk om het zelf te zien.

Meaningful design.

Wij geloven dat design geen "ding" is, maar eerder een creatief proces, een manier van denken en innoveren met en voor anderen. Design kan echt levens verbeteren. Met UX en UI creëren we een ervaring die klanten door complexe content flows leidt.

The power of a good brand strategy.

Een merk is de gehele ervaring die prospects en klanten hebben van jouw bedrijf. Het gaat om waar jouw merk voor staat, jouw persoonlijkheid en de beloften die je doet. Jouw merk leeft door dagelijkse interactie met je klant. Denk ook aan de manier waarop jouw medewerkers omgaan met klanten, de tone-of-voice en het bericht dat u over meerdere kanalen verspreid.

Gracious helpt je merk vanaf het begin – geeft het een stem, een persoonlijkheid, een missie en een visie. Met een goede merkstrategie begin je jouw merk meer bekendheid te geven en bezoekers te veranderen in klanten en ambassadeuren.

Our design process...

Om te ontdekken welke ideeën het beste zijn, is ons creatieve proces een herhalend proces. Dit betekent dat ideeën een aantal keer worden ontwikkeld, getest en verfijnd. Ons ontwerpproces is gebaseerd op de 'double diamond'-cyclus en is een essentieel onderdeel van goed design

Service visual

understand

De start van het project. Onze visual experience designers bekijken de wereld op een nieuwe manier, zien nieuwe dingen en verzamelen waardevolle inzichten.

define

De definition fase, waarin designers ideeën hebben van alle mogelijkheden die in de ontdek-fase zijn geïdentificeerd. Welke heeft het meeste potentieel om te slagen?

explore

Een periode van ontwikkeling waarin oplossingen of concepten worden gemaakt, getest en herhaald. Dit proces van vallen en opstaan helpt ontwerpers hun ideeën te verbeteren en te verfijnen.

create

De delivery fase, waar het resulterende project wordt geproduceerd, gefinaliseerd en gelanceerd.

Visual tablets

Our services.

Wij transformeren merken door de volgende drie overkoepelende disciplines.

it all starts with an idea.

  • Concepting
  • Brand Strategy
  • User Research
  • Design Research

creating loving brands.

  • Brand Strategy
  • Concepting

digitizing brands.

  • Visual storytelling
  • User experience design
  • User research

creative cases.

Vogel's
Ontgrendel de ultieme winkelervaring met Vogel's. Onze strategische verschuiving naar de B2C-markt, gecombineerd met een headless storefront en GraphQL-technologie, zorgt voor naadloze winkeltrajecten en versterkt de naamsbekendheid. Ontdek de toekomst van winkelen met Vogel's. Watch case

creative cases.

PRAZ
In slechts vier maanden tijd een volledige rebranding, een next level website én een campagne commercial. Dat is impressive, of zoals wij het zeggen: imPRAZive! Ontdek hoe Muscle Meals transformeerde tot PRAZ; hét sportmerk dat elke lifestyle compleet maakt met smaakvolle en gevarieerde maaltijden. Watch case

creative cases.

Mr. Fillet
Een B2B-dienst toegankelijk maken voor een breder publiek. Bereikt door een complete rebranding, nieuwe productfotografie en website-revisie. Mr.Fillet biedt nu een smakelijker leven door hun handgefileerde kip gemakkelijk verkrijgbaar te maken. Kip die door aandacht schoner, frisser en lekkerder is en dezelfde dag nog bezorgd wordt. Watch case

creative cases.

KARWEI
KARWEI approached us with a question: 'How do we motivate people to make something of their garden?". The 'never leave your garden again' campaign aimed to change the outdoor space from something functional to aspiritional. In coöperation with KARWEI we've created an interactive and personalized campaign flow to achieve that. Watch case

creative cases.

Trunkrs
How we applied an effective branding and marketing strategy combined with a next level website to generate quality leads. Creating the ultimate customer experience in same & next day delivery. For a B2C and B2B audience. Watch case

Design team.

Wij ontwerpen niet voor jou of jouw organisatie. Wij ontwerpen voor je uiteindelijke klant en/of doelgroep! Maak kennis met ons designteam.

Dillen Verschoor
Visual Experience Designer
Stephanie Kuipers
Visual Experience Designer
Mehmet Yavuz
Visual Experience Designer
get in touch.
let’s grab a cup of coffee.

We love to share our knowledge, stay up to date with our weekly graceful insights newsletter.