Let's talk shop

The gracious x Shopify event

Den Haag, 11.10.2024 — Gracious nodigt je uit voor een inspirerende e-commerce middag op dinsdag 5.11.2024. Deze middag is een verlengde van onze campagne “Let’s Talk Shop.” Nu in real life dus! Tijdens deze bijeenkomst duiken we in de wereld van Shopify en Shopify Plus, met een spreker van Shopify en een inspirerende klantcase gepresenteerd door Enri Meijers van 2dekansje.com.

Shopify staat bekend om het gebruiksgemak. Of je nu een klein bedrijf runt of een grotere organisatie hebt, met Shopify is een next-level website toegankelijk voor iedereen. Je kunt eenvoudig producten toevoegen, je voorraad bijhouden en je thema aanpassen, zonder dat je technische kennis nodig hebt. Dit maakt Shopify bijzonder aantrekkelijk voor ondernemers die willen groeien.

Voor de grotere organisaties is er Shopify Plus. Deze uitgebreide versie van het platform is perfect voor wie meer wil. Met Shopify Plus kun je meerdere winkels beheren, je checkout helemaal aanpassen en profiteren van geavanceerde API-mogelijkheden. Dit maakt het een ideale keuze voor bedrijven die hun e-commerce belevenis willen optimaliseren.

Tijdens het event deelt Enri Meijers (co-founder en CEO van 2dekansje.com) zijn ervaringen met Shopify Plus. Zijn succesverhaal biedt waardevolle inzichten voor iedereen die overweegt om te replatformen naar Shopify.

Naast leerzame presentaties is er volop gelegenheid om te netwerken met andere top 200 e-commerce partijen. Geniet van lekker eten en drinken terwijl je in gesprek gaat met experts en gelijkgestemde professionals. Dit is dé kans om je vragen te stellen en te ontdekken hoe Shopify jouw e-commerce strategie kan versterken. Hopelijk tot ziens op 5 november bij ons in Den Haag!

Dagplanning

  • 13.00–13.30 Inloop

  • 13.30–13.45 Introductie

  • 13.45–14.30 Keynote 1: De Europese retourenmarkt veroveren: replatforming van Lightspeed naar Shopify Plus — Enri Meijers van 2dekansje.com

  • 14.30–14.45 Pauze

  • 14.45–15.30 Keynote 2: De nieuwste ontwikkelingen en trends: Een kijkje in de keuken van Shopify anno 2025

  • 15.30–16.00 Q&A: antwoord op al jouw vragen

  • 16.00–18.00 Borrel

Aanmelden Ga naar https://www.gracious.nl/shopify-event voor meer info en om je direct aan te melden.

Over ons Gracious is een full service digital agency in Den Haag, gespecialiseerd in het maken van digitale design, development en marketing oplossingen op maat. Wij helpen bedrijven om online te groeien met onder andere innovatieve e-commerce strategieën.

Vragen? Onze collega Jesse ([email protected]) staat voor je klaar.