Samen met 2dekansje.com de Europese retouren markt veroveren

‘s-Gravenhage, 29 juli 2024 — Met trots kondigt full-service digital agency gracious aan dat fast growing e-commerce speler 2dekansje.com live is met de nieuwe website. 2dekansje zocht naar een partner om hun volledige potentie te benutten en heeft deze partner in gracious gevonden. In samenwerking zijn gracious en 2dekansje begonnen met het replatformen van de website van Lightspeed naar Shopify.

gracious-x-2ekansje

2dekansje is een zeer snel groeiend e-commerce platform met ambitieuze plannen. Met een missie om een duurzamere wereld te bevorderen en producten betaalbaar te maken, zet 2dekansje.com zich in voor een tweede leven geven aan producten zoals internet retouren en restvoorraad. Door deze producten aan het grote publiek te presenteren wil het bedrijf consumenten bewust maken van de voordelen van hergebruik en tegelijkertijd bijdragen aan een positieve impact op het milieu en de portemonnee.

Gracious heeft een op maat gemaakte Shopify plus website ontwikkeld voor 2dekansje.com, die niet alleen de unieke missie en waarden van het merk weerspiegelt, maar ook zorgt voor een naadloze gebruikerservaring voor bezoekers van de website. Met behulp van geavanceerde technologieën en een doordachte strategieën voor gebruikersbetrokkenheid helpt gracious 2dekansje.com om hun online aanwezigheid te versterken en hun doelgroep te vergroten. Zo werkt gracious bijvoorbeeld met AI om product info te verrijken. Op deze manier kunnen nieuwe producten sneller dan ooit live gezet worden.

“We zijn trots om samen te werken met 2dekansje.com en hen te ondersteunen bij het realiseren van hun ambitieuze doelen op het gebied van duurzaamheid en e-commerce,” zegt Uri Glibota, CCO van gracious. “Door hun boodschap van hergebruik en duurzaamheid te versterken, kunnen we samen een positieve impact hebben op consumentengedrag en het milieu.”

De replatforming naar Shopify is pas het begin. Een nieuw design, nieuwe landen, nieuwe front-end…who knows what’s next? De samenwerking tussen 2dekansje.com en gracious belooft niet alleen een verbeterde online ervaring voor gebruikers, maar zal ook een inspiratiebron zijn voor andere bedrijven die streven naar duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Over 2dekansje.com

2dekansje.com is de toonaangevende marktplaats voor internetretouren en restvoorraad, waar consumenten betaalbare tweedekans-producten kunnen vinden. Met een missie om een duurzamere wereld te bevorderen, maakt 2dekansje.com hergebruik van producten toegankelijk en stimuleert het consumenten om bewuste keuzes te maken.