Duurzame krachtpatser SolarNRG is live met configurator.

‘s-Gravenhage, 16 juli 2024 — Full-service digital agency gracious kondigt met trots de livegang aan van de nieuwe website van SolarNRG, de meest ervaren zonnepanelen installateur van Nederland. Deze nieuwe website, inclusief vooruitstrevende zonnepanelen configurator, markeert een belangrijke stap in de digitale transformatie van SolarNRG en onderstreept hun voortdurende toewijding aan innovatie en klanttevredenheid.

Solar NRG

“Deze samenwerking met SolarNRG voor de configurator is een ware mijlpaal voor ons en illustreert onze gezamenlijke toewijding aan innovatie en duurzaamheid,” aldus Uri Glibota, CCO bij gracious. “De lancering van de nieuwe website en configurator benadrukt niet alleen SolarNRG’s streven naar een gepersonaliseerde klantbeleving, maar toont ook de kracht van samenwerking tussen onze twee bedrijven.”

SolarNRG staat al meer dan 20 jaar bekend om hun persoonlijke aanpak en het brengen van een glimlach op het gezicht van klanten door middel van zonne-energie. Met de lancering van hun nieuwe website plus configurator willen ze deze missie voortzetten en een naadloze en gepersonaliseerde ervaring bieden aan hun klanten, variërend van particulieren tot grote ondernemingen.

Gracious heeft in nauwe samenwerking met SolarNRG een op maat gemaakte zonnepanelen configurator ontwikkeld. Deze configurator, volledig headless gebouwd met een custom beheeromgeving, zal een naadloze integratie bieden in het e-commerce platform van SolarNRG, dat draait op BigCommerce. De configurator is makkelijk in gebruik en kan ook ingezet worden voor andere kanalen. Je kunt de configurator zelfs als interne rekentool gebruiken. Verschillende doeleinden dus.

De nieuwe website van SolarNRG, met de geïntegreerde zonnepanelen configurator, is nu live en te vinden via de volgende link: https://solarnrg.nl.

Over SolarNRG

SolarNRG is de meest ervaren zonnepanelen installateur van Nederland. Al ruim 20 jaar zorgen zij voor een glimlach op het gezicht van onze klanten. Vanuit het Westland, aan de rand van Den Haag, voorzien zij particulieren, ondernemers, woco’s en woningbouwbedrijven van zonne‑energie, met een persoonlijke aanpak. Daarnaast zijn zij zeer bedreven met grote zonnestroom collectieven en groothandel voor dealers en installateurs.