Tele-Sales Direct is TSD!

‘s-Gravenhage, 08 juli 2024 — Full-service digital agency gracious kondigt met trots de livegang aan van de nieuwe website van TSD. TSD is een toonaangevend bedrijf op het gebied van telemarketing en klantcontact. Deze lancering markeert niet alleen de introductie van een nieuwe website, maar ook het begin van een vernieuwde visie en merkidentiteit plus merknaam.

TSD

Gracious heeft een cruciale rol gespeeld in de totstandkoming van TSD. Zo waren zij verantwoordelijk voor het ontwerp van de website en de rebranding. Met een focus op gebruiksvriendelijkheid, moderniteit en een frisse uitstraling, heeft Gracious een website ontworpen die de kernwaarden en expertise van TSD weerspiegelt, terwijl het ook een naadloze gebruikerservaring biedt aan bezoekers.

Naast het design van de website heeft Gracious ook de rebranding van TSD opgezet, waarbij de naam “Tele-sales Direct” is veranderd naar “TSD”. Deze rebranding weerspiegelt de evolutie van het bedrijf en belichaamt de nieuwe strategische richting en positionering van TSD als een modern en vooruitstrevend bedrijf in de branche. Dit is belangrijk om ook het negatieve imago van telemarketing om te draaien.

De nieuwe website en rebranding zijn niet alleen een visuele verandering, maar vertegenwoordigen ook TSD’s toewijding aan innovatie en het bieden van hoogwaardige diensten aan klanten.

Uri Glibota, CCO bij Gracious, vertelt: “Het was een waar genoegen om met TSD samen te werken aan dit project. Wij geloven dat de nieuwe website en rebranding TSD in staat stelt om zich verder te onderscheiden in de markt en hun groeiambities te realiseren.”

De nieuwe TSD-website is nu live en te vinden via de volgende link: https://telesalesdirect.nl/.

Over TSD

TSD is een toonaangevend bedrijf op het gebied van telemarketing en klantcontact, dat zich toelegt op het bieden van hoogwaardige diensten aan klanten in diverse sectoren. Met een focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en resultaten, streeft TSD ernaar om waarde toe te voegen aan hun klanten en bij te dragen aan hun succes.