Shopify website voor nieuw witgoed merk Maxxy staat live!

's-Gravenhage, 17 juni 2024 - Full-service digital agency gracious kondigt met trots aan dat Maxxy, een opkomende speler in de home goods branche, heeft gekozen voor gracious om hun digitale aanwezigheid te transformeren. Samen hebben wij ervoor gezorgd dat de nieuwe branding plus website live staat.

Gracious X Maxxy

Maxxy, een opkomende speler in de e-commerce sector, heeft gekozen voor gracious om hun digitale aanwezigheid te versterken en te verbeteren. Met de expertise van gracious in het ontwerpen van opvallende websites en het implementeren van geavanceerde e-commerce oplossingen, zal Maxxy haar klanten een naadloze en boeiende online winkelervaring bieden.

Na succesvolle samenwerkingen met toonaangevende merken als Vogel’s, ANWB, Media Markt, OPPO en SolarNRG, zet gracious haar missie voort om innovatieve oplossingen te bieden voor bedrijven van alle groottes en industrieën. Maxxy sluit zich nu aan bij dit prestigieuze gezelschap.

“We zijn verheugd om Maxxy te verwelkomen als deel van ons gracious portfolio. Het is een eer om vanaf het begin af aan samen te werken met een merk. Op deze manier groeien we samen en wordt het merk deel van onze DNA,” aldus Uri Glibota, CCO bij gracious.