gracious verwelkomt duurzame krachtpatser SolarNRG

‘s-Gravenhage, 6 november 2023 — Na succesvolle samenwerkingen met toonaangevende merken zoals Vogel’s, ANWB, Media Markt en OPPO, breidt full-service digital agency gracious haar portfolio uit met een stralende nieuwkomer: SolarNRG. Als expert in zonne-energie en duurzame oplossingen heeft SolarNRG gekozen voor gracious om hun digitale aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen.

SolarNRG 1

Met meer dan 20 jaar ervaring is SolarNRG de meest ervaren zonnepaneleninstallateur van Nederland. Hun missie: een glimlach brengen op het gezicht van klanten, variërend van particulieren tot grote ondernemingen. Nu bundelen ze hun krachten met gracious om een revolutionaire zonnepanelen configurator te ontwikkelen voor hun B2B klanten.

“We zijn enthousiast om SolarNRG te verwelkomen binnen onze gracious-family. Het is een voorrecht om samen te werken met een bedrijf dat voorop loopt in duurzame energieoplossingen,” aldus Uri Glibota, CCO gracious.

De zonnepanelen configurator, volledig headless gebouwd met een custom beheeromgeving, zal naadloos integreren in de BigCommerce webwinkel van SolarNRG. Dit project markeert een belangrijke stap in de digitale transformatie van SolarNRG en benadrukt de voortdurende toewijding van gracious aan innovatie en klanttevredenheid.

“Het kiezen voor gracious was een logische stap voor ons. De expertise van gracious in het bouwen van innovatieve oplossingen voor toonaangevende merken en het creëren van onvergetelijke digitale ervaringen, sluit perfect aan bij onze visie voor de toekomst,” zegt Niels van Sprakelaar, Manager Groothandel bij Sola rNRG.

SolarNRG

Deze samenwerking tussen SolarNRG en gracious markeert niet alleen een significante mijlpaal in de digitale transformatie van SolarNRG, maar illustreert ook een nieuwe standaard in de integratie van duurzame energie oplossingen en geavanceerde digitale technologieën. Het is een samenwerking die verder reikt dan de standaard klant-leverancier relatie; het is een partnerschap dat is gebouwd op gedeelde waarden van innovatie, duurzaamheid en klantgerichtheid.

“Wij zijn verheugd over de vorderingen die we samen met gracious maken. Deze samenwerking heeft onze visie voor een meer duurzame en technologisch geavanceerde toekomst versterkt. De lancering van de nieuwe configurator in combinatie met ons vernieuwde e-commerce platform zal ons helpen onze klanten een naadloze en gepersonaliseerde ervaring te bieden,” benadrukt Pepijn van Nuland, Creative Director bij SolarNRG..

Het is duidelijk dat deze synergie tussen SolarNRG en gracious niet alleen de weg vrijmaakt voor nieuwe en innovatieve oplossingen in de zonne-energiesector, maar ook een inspiratiebron vormt voor andere bedrijven die streven naar een duurzamere en digitale toekomst. De aanstaande lancering van de nieuwe configurator en het vernieuwde e-commerce platform onderstreept SolarNRG’s streven naar een naadloze en gepersonaliseerde klantbeleving, een ambitie die nu, door de samenwerking met gracious, werkelijkheid wordt.

Over SolarNRG

SolarNRG is de meest ervaren zonnepaneleninstallateur van Nederland. Al ruim 20 jaar zorgen zij voor een glimlach op het gezicht van onze klanten. Vanuit het Westland, aan de rand van Den Haag, voorzien zij particulieren, ondernemers, woco’s en woningbouwbedrijven van zonne‑energie, met een persoonlijke aanpak. Daarnaast zijn zij zeer bedreven met grote zonnestroom collectieven en groothandel voor dealers en installateurs.